søndag 29. mai 2011

Sommerferie

I dag setter vi kursen for Norge!!! Gleder oss sååååå...... Jeg og Filip blir da hjemme til 16 juli, mens Christian drar litt hit og dit før han kommer tilbake til Norge igjen de tre siste ukene av juli. Denne bloggen kommer nok til å stå ganske så stille i den perioden, så jeg får heller komme sterkere tilbake til høsten igjen:)

De siste dagene her i Singapore har gått med til å bade og sole oss, dagstur til sentosa, "High tea" på Raffels, besøk til Botanisk hage, 2 nye tenner på vei (typisk nå som vi skal ut å fly...), lek på sjømannskirka, powerwalk med noen spreke jenter, middag på Jumboo seafood med Joanne og lek med Filip. Her er noen bilder fra noen av opplevelsene:


På tur til Sentosa, Mount Faber og lunsj på Dempsey





Bading og soling ved bassenget der vi bor. Filip har fått ny badering som er helt knall!!! 


  



Chilli crab på Jumboo Seafood med Joanne:)

 



På vei hjem fra middag på Clark Quay




Filip og Filipa i sin splitter nye BMW







Jeg og Christian på vei hjem i sykkeltaxi etter en koselig middag:)





High Tea - Raffles

Teen "kjennes" nyyydelig ut;)

Skål for flott harpemusikk!!
og staselig mat..



God sommer alle sammen!!!!

1 kommentar:

  1. Jippiiii! Snart får vi träffa er igen! Gläder oss såååååå!! Så koselig med en uppsummering av de sista dagene, ser ut som att ni har det väldigt bra och det gör oss glada. :o)Filip gutten har blivit så stor! Kan tänka mig att han är en racer i badebassenget nå, kan nog lära Oscar ett och annat..he he.. Bilen var väldig kul oxå, tar ni med den till Norge? :o) hihi. Åh, vi ser SÅ fram emot att få höra mera när vi ses. Can't wait!!!!

    Ha en god tur hem till Norge kära vänner!
    Stora kramar från oss tre :o)

    SvarSlett