mandag 28. mars 2011

Marina Bay Skypark


I går besøkte vi "Marina Bay Skypark" her i Singapore!! Det er en helt fantastisk bygning bestående av tre skyskrapere med en park på toppen av det hele. Så om vi får besøk etterhvert, må vi dra hit!!! Kjempe utsikt:)
I kjelleren ligger Singapores største casino som hovedsaklig er ment for turister. Så om du er lokal og ønsker å gamble, koster det 100 dollar å komme inn, ellers er det gratis. Myndighetene her vil nemlig ikke at de lokale skal spille bort pengene sine... Litt søtt da... he he he... 

Skypark

Familie bilde fra Skyparken
Trodde frisyren min var ok, helt til
Christian kommenterte at jeg kanskje stod
litt for nær en lynavleder...he he...

Rekreasjonsområde i skyparken...



2 kommentarer:

  1. Wauh, så du vågade åka upp dit! ;o) hihi, husker at Chris berättade om detta stället och dit skulle du vart fall inte, hihi. Det såg väldigt kult ut da!
    Blir så glad när det kommer uppdateringar här på din fina blogg, moro att följa er där borta. :o) Ha en strålande uke! <3 KLEM FRA OSS

    SvarSlett
  2. Hei Vennen:) Koselig å følge dere! Spennende å høre hvordan det blir med hus og hjem etterhvert. Nå er loppissesongen rett rundt hjøret og jeg savner deg EKSTRA mye da vettu:( Det blir IKKE det samme uten deg!

    Ha en suuuuper dag - vi tenker masse på dere <3

    Klemmmmmmmmmmmmmmmer fra oss to:):)

    SvarSlett